Lägga altan runt Sollentuna & Stockholm

Vi är många som vill få ut mer av årets härliga sommardagar och en altan är det bästa sättet att njuta av sommaren. Anlita oss för att lägga altan i orter som Edsviken, Rotebro, Silverdal, Töjnan och Häggvik. Är du på jakt efter en professionell och lojal byggfirma som kan bygga altan är vi en specialist att kika närmare på!

Du vet väl om att du kan göra rot-avdrag när du bygger altan? Kontakta oss för att veta mer om rot-avdrag på altanbygge!

Skräddarsytt altanbygge

Du som väljer att anlita oss för att lägga altan hemma har gjort ett klokt beslut. Vi törs lova dig ett professionellt utförande och ett förstklassigt resultat. Våra drivna och ordningsamma hantverkare tar sig an varje enskilt bygguppdrag med största allvar. Det är kvalitetstänk från första stund och vi månar alltid om nöjda kunder.

Din altan är färdig först när du är nöjd till 100%!

Gratis kostnadsförslag altan

För oss som byggare är det ytterst viktigt att våra kunder är trygga genom hela projektet. Därför erbjuder vi helt kostnadsfri offert på att lägga altan. Hör av dig till oss med din förfrågan på altanbygge så ser vi till att återkomma omgående med en detaljerad offert. Vi utför även andra typer av tjänster inom bygg och måleri:

  • Veranda
  • Trädäck
  • Uterum

Letar du efter en seriös och pålitlig byggfirma för att lägga altan? Då kan du lita på oss!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här