Måleri & renovering runt Sollentuna & Stockholm

Är det dags att göra om i hemmet, måla om väggar, kanske totalrenovera butiken eller måla den kommersiella lokalens fasad? Med vår målerifirma är du garanterad ett professionellt utfört jobb. Vi har vår bas i Sollentuna, men utför måleriarbeten runt om i hela Stockholmsregionen inkluderat orter som Silverdal, Häggvik, Töjnan, Helenelund och Rotebro.

Vi erbjuder alltid kostnadsfri offert på önskad tjänst inom måleri och renovering i Stockholm!

Välrenommerad målare

Våra tjänster inom måleri och renovering erbjuds till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Inget jobb är vare sig för litet eller för stort för våra duktiga snickare, målare och övriga hantverkare. Kvalitetstänket är ständigt centralt när vi utför jobb oavsett om det gäller en totalrenovering eller en mindre fönstermålning.

Är du mån om ett förstklassigt resultat? Då är det oss du ska kontakta – vi lovar att du inte blir besviken!

Skräddarsydda tjänster

För oss är den kundnära relationen A och O där vi alltid strävar efter kundnöjdhet oavsett det gäller ett jobb åt en liten privatkund i Arninge eller stor fastighetsägare i Rotebro. Vi vill att du ska känna dig trygg och ha förtroende för oss från första stund. Av den anledningen ser vi även till att skräddarsy måleri- och renoveringstjänster för att i bästa mån uppfylla kundens förväntningar.

Vill du veta mer om våra tjänster? Hör av dig med din förfrågan eller begär gratis offert på renovering och måleri!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här