Renovera träfönster runt Sollentuna & Stockholm

Oavsett vilken typ av fastighet eller bostad det gäller har vi kompetensen för att utföra alla typer av fönsterjobb. Vi är specialist på att renovera träfönster av alla typer av format på klassiska bostäder, kommersiella fastigheter och större byggnader. Fönster behöver renoveras för att upprätthålla karaktär och utseende – där har du stor nytta i att samarbeta med oss.

Är du privatperson har du rätt att ansöka om rot-avdrag för arbetskostnaden i samband med fönsterrenovering. Vi berättar gärna mer om hur det går till i praktiken!

Mångsidig yrkeskompetens vid fönsterrenovering

Vi har under åren hjälpt många kunder i Storstockholm inkluderat orter som Rotebro, Arninge, Häggvik och Sollentuna med fönsterrenoveringar av alla dess slag. För att renovera fönster behövs olika typer av kompetens, vilket vi uppfyller tack vare vårt mångsidiga och kompetenta team av hantverkare. Hos oss finns erfarna snickare och målare samt att vi räknar med ett stort kontaktnät inom andra byggområden.

Låt oss hjälpa dig att ta fram bästa möjliga fönsterlösning just för din bostad eller fastighet!

Gratis renovering av fönster

Du kan enkelt begära gratis offert på fönsterrenovering direkt här på hemsidan eller via e-post. Det är helt gratis och du får detaljerade prisuppgifter på en specifik renoveringstjänst eller en mer omfattande totalrenovering av fönster. Räkna med kvalitet på det utförda jobbet, men till en rimlig prislapp!

Gratis offert på fönsterrenovering – skicka oss din förfrågan redan idag!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här