Trapphusrenovering & målning runt Sollentuna & Stockholm

Vi välkomnar både bostadsrättsföreningar och fastighetsägare att anlita för renovering av trapphus där vi utför allt från trapphusmålning till fönsterrenovering. Idag erbjuder vi våra tjänster inom trapphusrenovering till kunder i Sollentuna, men även orter som Edsviken, Töjnan, Rotebro, Tureberg och Helenelund.

Önskar du offert på trapphusrenovering? Inga problem – vi ger dig helt kostnadsfri offert på önskad tjänst eller projekt!

Specialist renovering trapphus

Under årens lopp har vi hjälpt åtskilliga bostadsrättsföreningar och fastighetsägare runt omkring Stockholm och orter som Rotebro, Silverdal, Sollentuna och Häggvik. Våra skickliga medarbetare har stor vana av att utföra all typ av renovering i trapphusutrymmen.

Att renovera trapphuset är en investering som ökar värdet på fastigheten – hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan förbättra fastighetens skick!

Serviceorienterad byggfirma

Är det något vi månar om som företag inom bygg, renovering och måleri är det kvalitet och nöjda kunder. Något vår lojala kundportfölj är bevis för då vi har många återkommande kunder; både BRF:er i Sollentuna med omnejd och stora fastighetsägare. Som kund kan du lita på en kundnära service där våra medarbetare alltid utför jobbet med kvalitet i fokus.

  • Byte säkerhetsdörrar – våra hantverkare har stor erfarenhet av dörrinstallationer.
  • Målning trapphus – vi är specialister på all typ av måleri.
  • Renovering fönster – vi utför alla typer av fönsterjobb på olika typer av fastigheter.

Begär gratis offert på trapphusrenovering nu!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här