Lägga golv runt Sollentuna & Stockholm

Golvläggning är en av våra mest uppskattade tjänster som entreprenadföretag och vi hjälper privatkunder, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med hela processen. Vårt upptagningsområde är stort och vi åtar oss uppdrag inom golvläggning i Storstockholm inkluderat orter som Rotebro, Arninge, Edsviken, Töjnan, Silverdal och Häggvik.

Kvalitet, precision och rätt pris är att lita på när du lägger golv med oss!

Golvläggning Sollentuna med omnejd

Vi lägger alla typer av golv åt kunder och hjälper dig gärna i valet av rätt material. Våra erfarna golvläggare har ett gott sinne för detaljer och vet vad som krävs för ett snyggt slutresultat.

  • Trägolv – alla trätyper
  • Vinylgolv
  • Fiskbenparkett
  • Laminatgolv

Anlita oss för att hjälpa dig med ditt golvläggningsprojekt – begär gratis offert på golvläggning redan idag!

Professionellt golvunderhåll

Vårt team av golvläggare är ett tryggt val när du behöver någon som kan garantera att ditt golv underhålls på rätt sätt. Erfarenhet och yrkeskompetens är viktiga egenskaper hos en golvläggare, vilket alla våra hantverkare besitter. Du kan anlita oss för att lägga nytt golv av alla typer, men även för underhåll av ditt befintliga trägolv.

Ett trägolv som underhålls noggrant och rengörs på ett anpassat sätt håller länge – låt oss hjälpa dig att förlänga golvets livstid!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här