Måla fasad – anlita professionell målare runt Sollentuna & Stockholm

Är fasaden sliten och behöver målas om för att återfå sin ursprungsglans? Vi är rätt firma för jobbet och våra målare har stor vana av att måla om alla typer av fasader. Du kan anlita oss för fasadmålning av en stor fastighet, radhus, villa eller mindre sommarstuga. Vi ser alltid till att anpassa jobbet helt utifrån dina behov och fasadens förutsättningar.

Med bas i Sollentuna kan vi erbjuda fasadmålning åt kunder runt om i Stockholm, inkluderat orter som Rotebro, Arninge, Silverdal, Edsviken, Töjnan och Häggvik.

Noggranna hantverkare målar fasad

Vårt team består av behöriga och certifierade målare som besitter mångårig branscherfarenhet inom fasadmålning. Du kan lita på ett noga utfört jobb där varje detalj tas om hand med yttersta precision. Från förarbetet till det slutliga målerimomentet är kvalitet centralt.

Du kan anlita oss för följande tjänster i samband med fasadrenovering:

  • Fasadbyten
  • Byte trä- och ytterpanel
  • Putsning
  • Fasadmålning

Fasadmålning med ROT-avdrag

Du vet väl om att du som privatperson kan göra rot-avdrag för köpta tjänster inom måleri & renovering? Väljer du att måla om fasaden kan du helt enkelt räkna med ett betydligt billigare pris på våra tjänster. Hör av dig i ett tidigt skede om du önskar rot-avdrag på fasadmålning så ser vi till att reducera avdraget direkt på din slutfaktura från oss.

På Skatteverket kan du läsa mer om hur rot-avdrag på fasadrenovering fungerar!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här