Om Målarfirman från Sollentuna & Stockholm

Du som är i tagen att renovera lägenheten, villan eller kanske sommarstugan har hittat din nästa partner. Vi är en seriös målare i Sollentuna med omnejd som erbjuder alla typer av målerijobb åt både privatkunder och företag.
Vi erbjuder följande tjänster:

  1. Måleri & Renovering
  2. Tapetsering
  3. Måla Fasad
  4. Lägga golv
  5. Bygga altan
  6. Trapphusrenovering & Målning
  7. Fasadrenovering & Byta Träpanel
  8. Renovera Träfönster
  9. Fönstermålning

Stort upptagningsområde

Idag erbjuder vi våra tjänster inom måleri & renovering till kunder i Sollentuna och närliggande orter. Vi tar oss an projekt som totalentreprenad där vi ombesörjer hela arbetet eller bara till att utföra ett specifikt jobb.
Har du behov för hjälp med måleri & renovering i Arninge, Silverdal, Häggvik, Tureberg, Edsviken, Helenelund, Töjnan eller Rotebro? Då är det oss du ska ta kontakt med!

Etablerat kontaktnät

För oss är det ytterst viktigt att erbjuda våra kunder professionella måleri- och byggtjänster som utförs av serviceorienterade hantverkare. Kvalitet är ett ledord när vi arbetar oavsett det gäller en fasadmålning, trapphusrenovering eller tapetsering. Vi räknar med ett stort kontaktnät av pålitliga och skickliga hantverkare inom alla yrkesgrupper; snickare, plattsättning, vvs, el, golvläggare, el och grävarbete.

Gratis förslag – Kontakta oss idag!

Som byggentreprenör är vi en väletablerad aktör där vi samarbetar med lokala byggfirmor i bland annat Häggvik, Tureberg och Rotebro.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här