Professionell tapetsering runt Sollentuna & Stockholm

Det är alltid en fördel att låta en yrkeskunnig målare ta hand om tapetseringen. Vi är en professionell målare som levererar förstklassig tapetseringstjänst till kunder i Arninge, Töjnan, Rotebro, Helenelund, Edsviken, Häggvik och Silverdal.

Anlita våra rutinerade målare för tapetsering i bostaden, sommarstugan eller den plats du kan tänkas önska få tapetserad. Vi garanterar ett professionellt utförande som håller länge!

Behörig och certifierad målarfirma

Oavsett du är privatperson som önskar tapetsera om i bostaden eller ett företag som behöver tapetsera kontorslokalen är du i trygga händer. Vi tar oss an varje enskilt uppdrag med yttersta precision för att i bästa möjliga mån uppfylla dina förväntningar. Våra erfarna hantverkare är behöriga och certifierade för att utföra professionell tapetsering, spackling och slipning.

  • Tapetsering
  • Spackling
  • Slipning

ROT-avdrag på tapetsering

Är du privatperson och anlitar oss för tapetsering i Arningen, Silverdal, Sollentuna eller annan närliggande ort har du möjlighet att använda dig av ROT-avdraget. Du får helt enkelt en förmånlig reduktion på dina köpta tapetseringstjänster. Faktum är att totalkostnaden för det utförda arbetet kan bli så mycket som 50 000 kronor billigare.

Hör av dig till oss för gratis offert på tapetsering eller för att veta mer om hur rot-avdrag på tapetseringstjänster fungerar!

Begär offert tapetsering

Du är varmt välkommen att kontakta oss för att få mer detaljerade prisuppgifter på tapetsering. Oavsett om det rör sig om en tapetsering av en kommersiell lokal eller butik, sommarstuga eller lägenhet är det alltid gratis offert som gäller. Det är först när du har bekräftat en offert på tapetsering som vi planerar in jobbet och påbörjar projektet.

Vi månar om nöjda kunder och anser inget uppdrag som avslutat förrän du är 100% nöjd med resultatet!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här